2021 Daxing Automobile Culture Festival heeft het eerste merk van uitgavenkaart vrijgegeven

PE PEER’s Network Beijing 30 september (pooldroom) Om de bevordering van International Consumer Center Urban Construction te versnellen, speelt actief de overheidsbegeleiding, het enthousiasme van de markt volledig mobiliseren, effectief stimuleert het consumptiepotentieel van de bewoners, 2021 Daxing Automobile Cultuur Festival en Daxing Consumer Merk Awards De ceremonie is open in Beijing. Bij de vergadering heeft Daxing District een kaart gegeven van de eerste merklijst van Daxing.

Dit festival van de automobielcultuur is het thema van "vrijgave van de prijs, Lehui Daxing", met de kern van de autotentoonstelling, om het automobielverbruik te bevorderen en bijna 30 4S-winkel in Daxing District, bijna 100 populaire modellen te verzamelen. Rijker, meer betaalbaarder, meer intieme autoverbruikscenario’s, zodat consumenten gemakkelijk een stop genieten. Er wordt gemeld dat het evenement driedaagse display zal uitvoeren in het Gent B1-E-district van Beijing, eindigend op 2 oktober.

Tegelijkertijd is dit automobielcultuurfestival ook open online platform in het platform "Xingfuhui", dat handig is voor consumenten om online te registreren, begrijpt de on-site auto korting informatie.

Bij de lanceerceremonie van de sectie Automobielcultuur heeft Daxing District ook officieel de "2021 Daxing Consumer Merk List" aangekondigd en de eerste verbruikskaart van Daxing District uitgebracht. In totaal waren 39 consumentenmerken in 6 consumenten. Kaart van de Lijst Merklijst.

Deze gebeurtenis condenseert de hoogwaardige commerci?le middelen in de lijn, geconfronteerd met Daxing Business Circle Commercieel Complex, Daxing Professional Store, Daxing Automobile 4S Store, Daxing Catering Enterprise, Daxing Specialty Shop, Daxing Characteristic Street Six Consumer Field, door openbare collectie, Ori?ntatie , Expert Review, online selectie, enz. Voorbeeldbenchmarks zijn gemaakt in de consumentencultuur.

Tegelijkertijd, om de meerderheid van de consumenten te voorzien om meer interessanter, getijde, hoogwaardige consumentenervaring te bieden, introduceert het release van het verbruikspotentieel, volledig het kwaliteitsmerk van Daxing, het eerste merk van de lijst met eerste merk Officieel vrijgegeven, die de scènes voor het afnemende consumenten, zoals belangrijke zakelijke districten, blokken, winkels, 4S-winkels, speciaalzaken, uitgebreid de bedrijfsstijl van Daxing District presenteren, voldoen aan de personalisatie van de consument, gemak, nauwkeurige consumentenvraag, helpt een afbeelding om een ??foto te vinden Eet een goede plek om te eten en te spelen. (Editor: Mereng, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.