20 Maatregelen uitgegeven in Peking om "Digital Trade Demonstration Zone" te maken

Het netwerk van mensen Beijing 14 oktober (Dong Zhai) Digital Trade wordt een nieuwe trend en een nieuwe motor voor internationale handelsontwikkeling.

De verslaggever die is geleerd van het Beijing Municipal Bureau of Commerce en Beijing heeft het doel van "Digital Trade Demonstration Zone" voorgesteld. Tegen 2025 bereikte het aantal digitale handelsimport en -export in Beijing 150 miljard US dollars, goed voor meer dan 25% van de totale import en export van de stad. Digitale servicegraden zijn goed voor meer dan 75% van de diensten van de diensten van de stad.

Een paar dagen geleden, "werden verschillende maatregelen voor het bevorderen van de hoogwaardige ontwikkeling van digitale handel" officieel uitgegeven, waaronder zes aspecten van 20 maatregelen ter bevordering van de ontwikkeling van digitale handel Hoge kwaliteit, waardoor de wereldwijde digitale economie-benchmark stadsconstructie helpt.

Specifiek zal Peking een reeks digitale handelsdienstplatforms bouwen.

Inclusief de oprichting van digitale handelspubliekserviceplatforms, gladde en overzeese marktkanalen; Bouwgegevenscirculatie Speciaal serviceplatform, uitvoeren van gegevensbron Compliance Review, data-asset-prijzen en andere services; Bouw Digital Trade Meeting Trading-platform om digitale ontwikkelingsontwikkeling in verschillende ontwikkeling te bevorderen velden.

In de bevordering van grensoverschrijdende gegevensstroom, versterking van informatie infrastructuurconstructie en beveiliging, upgrade datacenter, lay-outnetwerk, industri?le internetinformatie-infrastructuur; bevordering van gegevens met grensoverschrijdende flow-systeem innovatie, inclusief sleuteldomeingegevensgroep classificatienormen en belangrijke gegevensmap Gegevens uitgaande beveiligingsbeoordelingssysteem, enz.; Actief deelnemen aan internationale regels Docking, geleidelijk bevordering van technologie, toezicht, regels en andere institutionele innovaties.

Tegelijkertijd zal het de industri?le basis consolideren. Verbeter de concurrentievermogen van de digitale handelskern, cultiveer de wereldwijde benchmarkbedrijven in digitale handel, ontwikkel originele boutique IP- en bedrijfsmerken; Verbeter de service-outsourcing waardeketenstatus, bevorder de aanvraag- en aanboddocking en -vraag in de outsourcing-industrie keten; crack grensoverschrijdende e-commerce Ontwikkeling Bottleneck, gebruik zo Buitenlands Handel en Trade Development Fund, ondersteuning voor grensoverschrijdend handel digitaal serviceplatform om de servicemogelijkheden te verbeteren.

In termen van verbetering van het gemak zal het digitale handel bevorderen om verder uit te breiden en te openen, actief streven naar de openheid van de toegevoegde waarde telecommunicatie-industrie, onderwijs, medische zorg en bevordering van grensoverschrijdende handelsontvangsten en -uitgaven, aanmoedigen van banken om speciaal te bieden Diensten voor valuta-inkomsten voor digitale handelsbedrijven. Bevordering van het gemak van administratieve goedkeuring, bevorderen van relevante octrooiaanvragen om het snelle beoordelingskanaal in te voeren; promoters grensoverschrijdende facilitering, vereenvoudigen buitenlanders om naar China te komen.

In termen van toenemende ondersteuning zal het de ontwikkeling van speciale fondsondersteuning, focus, de financi?le steun vergroten, de speciale financieringsgarantieproducten bevorderen, allerlei soorten sociale kapitaaluitbreiding begeleiden; versterking van talentsteun, stel digitale handelsverenigingen en deskundige Zhiku-teams te versterken Intellectuele eigendomsbescherming en versterking van de bouw van openbare dienstinformatie in overzeese intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast zullen we het beveiligingssysteem ook verbeteren, digitale handelsmerk Enterprise Directory-bibliotheek voorstellen, digitale handelsnual ontwikkelingsrapporten voorbereiden, digitaal handelsmerk Enterprise-servicemechanisme instellen; tot stand brengen van een digitaal handelsgewrichtsvergaderingssysteem, op tijd om een ??werkconferentie-provider op te lossen problemen; Breng het Digital Trade Statistical Monitoring System op, het uitvoeren van Digital Trading Enterprise Data Direct Reporting.

(Editor: Bao Congying, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.