450 miljoen yuan! Hainan is de vrijstelling van gratis betaling, de eerste week van de eerste week

Originele titel: 100 miljoen yuan! Hainan Island Duty Free New Political Survey, The Surge Department uitgegeven gegevens op 10 juli 1 juli tot 7e, Hainan is de eerste week van het eilandrechtvrije nieuwe deal, het vertrek van de eilanden, de accumulatie van miljard yuan, vrijgestelde belasting 65.71 Miljoen, de gemiddelde belastingvrijstelling 9.39 miljoen yuan, nam in de eerste helft van het jaar toe.

  Statistieken tonen aan dat de nieuwe politieke eerste week, het bedrag van cosmetica-aankopen en de waarde eerst is. De eerste drie items in het aankoopbedrag zijn cosmetica (boekhouding voor%), parfum (%) en sieraden (boekhouding voor%). De top drie van het aankoopbedrag is cosmetica (%), sieraden (boekhouding%) en horloges (boekhouding voor%). Dit betekent dat Hainan Duty Free Shop ongeveer 100 miljoen cosmetica per week heeft verkocht.

De douaneaankondiging toont aan dat de eerste dag, de eerste dag van de nieuwe regering, het fenomeen van hete goederen zoals cosmetica, mobiele telefoons en wijn.

  Gegevens tonen aan dat Sanya Ha?ti Bay Duty-Free Shop goed is voor 78% van de totale verkoop, Haikou Milan Airport Duty-Free Shop is goed voor 13%, en de dag en de Moon Square Duty-Free Shop en Qionghai Boao Dongyu Duty Free Shop-account voor 9 %.

Bovendien zijn passagiers van Zhejiang, Shanghai en Jiangsu tussen 10.130 yuan en 9002 yuan, en voor drie.

  Vanaf 1 juli wordt het gratis shoppingquotum van Hainan per jaar verhoogd tot 100.000 yuan per jaar, onbeperkt, annuleer de 8.000 yuan belastingvrije limiet van enkel artikel, van 38 soorten uit 38 yuan. Herinner de douane eraan, wanneer het eiland passagier belastingvrije producten aankopen, moet u actief uw geldige ID of reisdocumenten opleveren, evenals relevante informatie over het door de douane voorgeschreven eilandtransportinstrumenten. Volgens de bepalingen zullen de individuen die verkopen, inkoop en smokkelvrije goederen worden opgenomen in het kredietrecord volgens de wet, en mogen de belastingvrije goederen van het eiland niet binnen drie jaar worden gekocht. Voor de constituerende smokkel of schending van de vereisten van de douane-regelgeving, wordt de douane behandeld door de relevante bepalingen; vormen een misdaad, onderzoeken strafrechtelijke verantwoordelijkheid volgens de wet.

(Reporter Liu Hongxia).