2021 Ontdekking van de schoonheid van Chengde · Longhua "China Strawberry Valley"

  Implementeer 2030 Duurzame ontwikkeling Agenda China Action · Ontdekking van de Amerikaanse bezoekende activiteiten van Chengde zullen door de weg van het team in Chengde City, 5 districten reizen. In de weg zul je me concentreren op de nieuwe meteorologische en nieuwe maatregelen van de CHENGDE-stad in de waterbehoudcapaciteit, de revitalisering, groene industrie, het wereldculturele erfgoed, de verbetering van de menselijke woning, de ontwikkeling van culturele integratie, de Verenigde Naties 17 kan continue ontwikkelingsdoelen.

  Op 12 oktober, 2021 ontdekte dat de Amerikaanse activiteiten bezochten het team kwam naar de "Chinese aardbeienvallei" van de maan. Longhua Strawberry Valley ligt in West Towa Village, Longhua County, Chengde City, Chengde City, Chengde City, de provincie Hebei, is ook in de Golden Tour van Jingcheng Travel, dicht bij Mao Jibashi National Forest Park, gelegen in het Royal Hot Spring Resort . De aardbeienindustrie van West Road vertrouwt op, het aardbeienelement is het actuele culturele IP van de themacultuur IP, de hele industrie ketensysteemplanning, waardoor lokale industri?le productiecapaciteit en het menselijk leven en continu worden geüpgraded. Producent: Zhang Chaowen Director: Zhang Chaowen Zhu Guo Jipeng Zhong Tao Song Zhenyuan Li Jipeng Zhou Ning Algemeen Plan: Wang Hengtao Zhang Xiaotong Director: Deng Lin, Yao Yushan Co?rdinatie: Sangkun, Deng Lin, Shoot: Pan Yue Guo Yi Zheng Liang Panwei Post-productie Yang Lei Zhao Yan Zhang Yaozong Liu Me.