2021 China Movie Review Summit Forum gehouden in Qingdao

QIN MIN, lid van het Permanent Comité van Jiangjin District Committee in Chongqing, en het Ministerie van Propaganda deelde de ontwikkeling van de Chongqing Jiangjin-filmindustrie in het hoofdpunt van de spraak. Hij zei dat het "14e vijf-jarige plan" -periode, de Chongqing Filmindustrie heeft voorgesteld "Chongqing te bouwen als de film van China en bevordert de nieuwe stroombron van de hoogwaardige ontwikkeling van China.

Jiangjin grijpt de kans, innovatiemaatregelen en focus op het verbeteren van de originele filmproductiviteit, filmtalentvaardigheden, en voortdurend verbeteren van de populariteit en invloed van Chongqing Film en Television City, en bouwen Jiangjin City Cultural Visiture Card. In de Top Themed Round Table Dialogue in het thema van "The Highland of Film Beoordelingen en Films", de filmrecensie en film Creative Quality ", Zhang Wei, Executive Vice President of China Film Review Society, is de gastheer en 6 gasten Verbeter filmcommentaren en discussie over de diepte van de filmcreatie.

De regisseur van Eugene is van mening dat het uitgangspunt van de evaluatie van filmwerken is om in de industrie-erkende normen te hebben.

De beroemde scenarioschrijver, directeur, producer Yu Baiji zei dat commentaar een belangrijke ladder is in het proces van creatief personeel. De stem van het publiek is de beste leraar. Professor of Art and Media College, Beijing Normal University, Zhou Xing, Deputy President van China Film Review Society, zei dat een professionele filmrecensie een filmrecommentaar moet doen, je moet van de cirkel leren, in de cirkel en ring. Beijing Film Academy Professor, Screenwriter, Director, Acteur Zhao Ningyu zei dat het filmevaluatiesysteem het hele proces van filmcreatie zou moeten doorlopen. Dong Wenjie, voorzitter van Azi?-Pacific Future Machinery (Beijing) Co., Ltd., zei dat films een commodity zijn en een kunstwerk dat voldoende respect en rituele gevoelens vereist. Een yugang, president van het Beijing Fashion World Movie Marketing Company, is van mening dat wanneer iedereen het kan uitdrukken, ik meer vers zal graven, mensen die ge?nteresseerd zijn in interesse. In de ronde tafeldialoog "Merk Communicatie en Story dialectics – Film Review en Film Industry", de secretaris-generaal van het Chinese kunstonderzoeksinstituut, de secretaris-generaal van China Film Review Society, Zhao Wei Defense en Industry Experts lanceerde een diepte dialoog.

De erevoorzitter van China Film Review Society, het Chinese Institute of Arts, Zhang Bai, is van mening dat filmrecensies en publiek een complexe interactieve relatie zijn. Vice-president van de Chinese Film Review Society, Zhao Jun, General Manager van Guangdong Film Company, gelooft dat filmwerk het vlees en het bloed in de filmmarkt is, en de filmopmerking is de ziel van de filmmarkt. Wang Meng, General Manager van Beijing Yiwen Film Co., Ltd., is van mening dat filmcommentaren aandacht moeten besteden aan de gedachten en het begrip van de consument en het publiek te verduidelijken.

Executive Dean van de Beijing Film Academy China Film Culture Research Institute, Professor Wu Guanping zei dat de deuropening, smaak en artistieke weg een belangrijk principe van filmopmerkingen zijn.

Directeur van Movie Theoretical Research Office, China Tekst en filiale kunst, zei Wang Chunzhu, plaatsvervangend secretaris-generaal van China Film Review Society, zei dat de essentie van commentaar de verantwoordelijkheid is, rol en verantwoordelijkheid van intellectuelen.

Hu Jianli, plaatsvervangend secretaris-generaal van China Film Review Society, en "Film and Television Wind Standard", is van mening dat het gemak van de creatie van filmreacties, tijdig, uitgebreid, interactief, en kan worden gezegd om ongekend te zijn.

Tijdens deze sessie benoemde het onderzoeksinstituut van de mensen Raucheng, Zhang Baiqing, Yu Xiaogang, Yu Bai, Zhou Xing, Zhang Wei, Zhao Ningyu, Zhao Weifeng, Zhao Jun, Wu Guanning, Wang Chun, Hu Jianli en andere experts "Onderzoeker" . (Editor: Chen Qiunan, Tour Seafront) Delen Laat meer mensen zien.