2023 Asia Federation China Asian Cup Embleem wordt vrijgegeven in Shanghai

Xinhua News Agency, Shanghai oktober 22 oktober (Reporter Zhu Yu, Xu Dongyuan, Yang Yi) 22e, 2023 Afrika China Asian Cup Emblem Release en de eerste professionele voetbalveld Onthulde ceremonie werd gehouden in Shanghai.

APPUTERY DIRECTOR VAN DE STAATSPORTSCHAPPELIJKE ADMINISTRATIE, SECRETISCHE VAN HET PARTIJCOMITé VAN DE COMITé VAN DE COMITé VAN DE COMITé VAN DE CHINESE VOETBALS, DU ZHAO CO, EXECUTE VOORZIEN VAN HET AZIATISCHE CUP CHINA ORGANISATIECOMITé, WONINGDE DE CEREMONIE EN BEZEKERDE EEN TOEPASSING.

In 2023 is Azi?, China, China Aziatische beker, de onderste versie met de AFC Aziatische moedereditie. Op basis hiervan zijn de Chinese traditionele rode en geel de hoofdtoon en de trofee is afgestemd. Toon de hostkarakteristieken van China en de schoonheid van Oosters beschaving.

Er zijn 24 lichten over het embleem op het embleem, dat het hoogste niveau van voetbalteam vertegenwoordigt uit de 24 landen en regio’s van Azi?; 10 balken gevormd door combinatie van methoden, die tien stedelijke stedelijke steden in deze Aziatische beker vertegenwoordigen.

Ze zijn omringd door de Aziatische beker, die alle deelnemers nauw verenigd symboliseert, deelden een grote bijeenkomst, en draagt ??de volledige Aziatische mensen om een ??prachtige visie op de toekomst te cre?ren. Het evenement werd ook vrijgegeven in het geval van de Aziatische Cup-evenement van 20023 – "Unity, Sharing, Passion, Excellence", gehouden de eerste Aziatische beker professionele voetbalstaat – Shanghai Pudong Football Field, en gelanceerd "Ten City Band Bai County" helpt platteland Revitalisatieplan.

Het Chinese Organizing Committee organiseerde gezamenlijk de implementatie van de "Ten City Bay County" om het plattelandsrevitalisatieplan te helpen, de 18 provincies van de natie (autonome regio’s, gemeenten), de ontwikkeling van het land voetbal. Onder hen, meer dan 10 minderheid autonome provincies zoals Buyi, Miao, Li Nationaliteit.

Het programma ondersteunde ook de sterke ondersteuning van Siapan en Siapan is van mening dat dit een belangrijke innovatie en nuttige verkenning is in de promotie van Aziatische kopje sociale verantwoordelijkheidspraktijken. Du Zhao wordt gezegd in de speech dat de Aziatische beker van 2023 een belangrijke internationale sportevenement van het bezienswaardigheid is, dat wordt gehost door China in mijn land, wat een groot evenement is in het land en de Aziatische voetbalfamilie. 10 Professionele voetbalstadions zijn mijlpalen in de voetballocaties van mijn land, die waardevol Heritage zullen laten voor de voetbal- en stadsontwikkeling van mijn land.

Het Aziatische Cup-embleem lanceerde de Aziatische bekerpreparaten om de nieuwe fase in te voeren, de Chinese organiserende commissie zal zich volledig voorbereiden op alle voorbereidingen met elke stad, een prachtige en uitstekende Aziatische beker aan de wereld besteden.

Saartan-president Salman feliciteert door de video.

Aziatische kop is het hoogste niveau van Azi?, het meest invloedrijke voetbalevenement gehost door AFC.

2023 Aziatische beker wordt gehouden in Beijing, Tianjin, Shanghai, Chongqing, Chengdu, Xi’an, Dalian, Qingdao, Xiamen en Suzhou. (Editor: Sun Qihao).