Deel nieuwe mogelijkheden voor digitale ontwikkeling (on-site beoordelingen)

Originele titel: Delende digitale ontwikkeling te delen Nieuwe kansen (recensies ter plaatse) zijn acht-party gasten, tentoonstellende nationale stijl, voert de beurs in veilige, effici?nte, verfijnde service, gelabeld de nieuwe lengte van het digitale leven in het digitale leven, bekend als "Four Leaf Grass" National Convention and Exhibition Center (Shanghai), van uw locatie naar de doelzaal, hoe u het handigst kunt krijgen? Maak een mobiele telefoon, veeg de nabijgelegen nationale tentoonstelling, voer de bestemming in, u kunt een route genereren.

Op de 4e China International Import Expo bieden meer dan 1.000 nieuwe QR-codes het publiek om accurate en effici?nte diensten te bieden, het gemak van de tentoonstelling effectief verbeteren.

Kleine QR-code, toont levendig de digitaliseringskenmerken van deze sessie. Op dit moment woedt de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie wereldwijd nog steeds, en de ingang van het vierde jaar wordt online gehouden.

58 landen en 3 internationale organisaties namen deel aan de nationale tentoonstelling, bijna 3000 exposanten in 127 landen en regio’s, en 39 handelaars, 599 groepen aan de vergadering om professionele inkoop uit te voeren … een groep groepen, highlight china heeft hoogniveau uitgebreid open vastberadenheid en vertrouwen. Dit jaar heeft de EXPO ook de nationale tentoonstelling eerst gezet "om de cloud te verplaatsen", gebruik nieuwe technologie?n zoals driedimensionale modellering, virtuele motor om een ??meeslepende digitale tentoonstellingshal te cre?ren, zodat mensen de ontwikkeling van de tentoonstelling kunnen leren land, en de voordelige industrie die op inhoud wacht. Digitale technologie heeft een nieuwe vorm van tentoonstelling gemaakt en verbreed met de communicatie van communicatie, maar heeft ook nieuwe mogelijkheden om ontwikkelingsmogelijkheden te delen.

  In de voorbereidingsfase van de tentoonstelling, Shanghai Customs Upgraded "Cross-Border Handel Management Big Data Platform", geoptimaliseerde informatiediening en patrouille-app-applicaties, het perfectioneren van digitale, intelligente, het faciliteren van regelgevingsmodel.

Op de tentoonstellingslocatie, "Yubo,"-app, "Invulling van de BO", controleert informatie over exposanten, controleer activiteiten, transport, enz., Real-time update, die beleggingskaarten en bezoekende routes biedt.

Een reeks geüpgraded-functies, geoptimaliseerde applicaties, geweven het servicetetwerk dat op zijn plaats, effici?nt en boete garandeert. Acht-party mensen, tentoonstelling nationale stijl, voer de expo in veilige, effici?nte, verfijnde services in, met het label de nieuwe hoogte van het digitale leven. In de afgelopen jaren hebben het internet, grote gegevens, cloudcomputing, kunstmatige intelligentie, blockchain en andere technologie?n versneld innovatie en integreren in toenemende mate het hele proces van economische en sociale ontwikkeling.

Sinds het 18e nationale congres van de communistische partij van activering zijn de gegevenselementen gepromoveerd tot de constructie van digitale samenleving, digitale overheid, van het bevorderen van digitale economische en fysieke economische integratie om nieuwe infrastructuurconstructie te versnellen … gebaseerd op nationale gegevensstrategie?n, Advance data-integratie en open aandeel, digitale constructie heeft beter de economische en sociale ontwikkeling van mijn land, en de digitale prestaties volledig nuttig om de handen van elkaar te promoten, delen de bejaarde bonus. Met digitalisering zijn steeds meer Chinese kansen wereldmogelijkheden geworden, en steeds meer kansen van over de hele wereld zullen China helpen. In het tentoonstellingsgebied van de technische uitrusting trekt het digitale logistieke oplossingsmodel de aandacht; in het medische hulpmiddel en de gezondheidszorg tentoonstellingsruimte, brengt een stabiele medische apparatuur R & D productie enterprise 3 digitale nieuwe producten, en toont de toekomst van digitale orale klinieken .. . Digitale technologie en digitale industrie Het is voltooid en het bevordert de ontwikkeling van technische voordelen in industri?le voordelen en economische voordelen.

Op basis van de lokale, zal het overloopeffect van de expo verder worden uitgebreid in de digitale industrie keten, en het schaalseffect van de Chinese markt zal ook een vruchtbaar resultaat van wederzijds voordeel hebben.

  Oost-temperament, de toekomst komt eraan.

Op het open gedeelde platform van de expo, meer innovaties, diepere samenwerking en meer initiatieven, grotere markten, schilderde gezamenlijk een foto van de vier zee?n, vrienden en welvaart.

Versterking van het vertrouwen, het grijpen van kansen, werken met handen, het betreden van het feest zal steeds beter zijn en condenseren om een ??open wereldeconomie te bouwen.

 (De auteur wordt bewerkt door de theorie van deze krant) (Editor: Muzeeng Yu, Xu Qian) Delen Laat meer mensen zien.