De vaardigheden van het volk: "Double 11" van "Twin 11" maakt mensen innovatie

"Double 11" van dit jaar is er wat "stil". In de informatie die door het bedrijf is vrijgegeven, heeft u niet langer realtime updates, spannend het totale aantal transacties en vervangen door de geclassificeerde categoriegegevens.

In het perspectief van de consument is, aangezien de preferenti?le cyclus lang is, het einde van de staart is ontspannen, deelnemen aan "Double 11" is niet langer iets dat concurreert, en kan meer kalm zijn. Ondanks de uiteindelijke gepubliceerde gegevens, verfrist dit jaar "Double 11" nog steeds verkooprecords van de reguliere platforms zoals Tmall, Jingdong, maar in Social View, "Double 11" is geleidelijk "CRAZE" "-thousiasme" "HOLD" "Rationaliteit" .

Het gewicht van het bedrijf, laat het een scherpe mulch hebben, zich niet langer concentreren op de held van de gegevens, focus op de ontwikkeling van nieuwe technologie?n, nieuwe indelingen en de verbetering van de gebruikerservaring; "Double 11" trok de hoed van " impulsief verbruik ". Zo’n koud "is niet alleen een slechte zaak, maar het is bevorderlijk voor de ontwikkeling van" Double 11 "en China E-commerce-industrie in de nieuwe situatie.

Van de binnenkant, de beroemde geluiden, "Double 11" als een winkelfestival is meer dan een tiental jaren doorgegaan. In dat jaar opende dit extreme impact en innovatieve marketingmodel een uitgestrekte e-commerce "Blue Sea", zodat de maatschappij een groot consumptiepotentieel heeft uitgebracht.

In de loop van de tijd is E-commerce echter zeer populair in China geworden. De "Blue Sea" is een competitief geworden en je concurreert voor de "Rode Zee".

Consumenten hebben ook verschillende sets kooplieden opgedaan en tot op zekere hoogte "marketingimmuniteit" gevormd.

"Double 11" Als je langs het oude pad gaat, is er geen grote ontwikkelingsruimte en het totale verkoopbedragsomvatten zullen niet echt een limiet hebben. Alleen op de bestaande basis zal ik nieuwe vormen en connotaties introduceren met een duurzame stabiele houding, zodat consumenten betaalbare en verse gevoelens kunnen krijgen, kunt u "dubbel 11" langetermijn toekomstige blijvende lancering van stroom en vitaliteit lanceren. Op het eerste gezicht is de "Double 11" van dit jaar minder levendig en drukte, maar observeert zorgvuldig de "One Trick" van elk huishoudapparatuur. We kunnen nog steeds veel aandacht vinden en diep potentieel. Nieuw element. Aan de ene kant heeft het relatief nieuwe verkoopmodel zoals Live-uitzending, de aankoop van de Gemeenschap Groep in de uitbraak van de uitbraak gehad na vele jaren van diepe grondbewerking, en heeft dit jaar een sterk "Going to Center" geblazen, herschrijf de bedrijfsstijl in E- Commerce Field. Aan de andere kant worden de hoge gegevens nauwkeurig aanbevolen, VR online ervaring, AR-verbeterde marketing, enz., En enorm verbreden de rijkdom en de mogelijkheid van online winkelen, en de consumenten hebben een verrassing, tonen "technologie het geavanceerde concept van goedheid. In feite, omdat veel media in het rapport worden gewijzigd, in de afgelopen jaren, "Double 11" Carnaval-uitstraling, is er geen tekort aan geld dat "gezwollen gezicht en vet" is. Sommige handelaars verdelen de goederen in "drainage" en "winstgevende", "drainage" verliesverkoop, en tellen "winstgevend" dubbel verdiend. Er zijn ook verkopers die eenvoudig kiezen "verloren om een ??drankje te maken", met een wereldwijd verlies om de verkoopranglijst in "Double 11" oorlogen te vervangen. Deze praktijken hebben mogelijk bepaalde rendementen naar sommige kooplieden gebracht, maar niet iedereen zal niet echt verliezen, zelfs als ze spelen, is het te laat om te "veranderen" voor steeds rationele consumenten. Bovendien heeft deze vicieuze concurrentie ook een verre industrie, die niet bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de markt-goedaardige ontwikkeling.

Tegenwoordig realiseren zich van het platform naar de verkoper, meer en meer markttiteiten beseffen dat alleen de "servicegebruikers" de hersenen beginnen, ze kunnen wederzijds voordeel van de kopers en verkopers bereiken.

Het is beter om meer middelen te investeren in zakelijke en technologische innovatie. Idealiter "Double 11" moet een fase zijn dat deelneemt aan interoperabiliteit en gemeenschappelijke winstgevendheid. We willen niet de "nul en de concurrentie" tussen de platforms zien, niet willen zien dat het bedrijf van de "bloedige strijd" zonder de bottom line, nooit willen zien dat consumenten in de "prei" worden gezin. Met "Double 11" Transformatie kan de samenleving de idealiteit van het ideaal zien, degenen die we niet willen zien, zullen minder en minder hebben. (Verantwoordelijk: Zhuang Hongji, Qu Yuan) Delen Laat meer mensen zien.