De Yang Yang Defensieoorlog van de verdediging van de revolutie "Fire"

Originele titel: Defensie-revolutie "Fire" Huangyang Defense War in augustus 1928, Hunan, het Nationalistische Party Army, Yukan Mountain volgens de kracht, lanceerde de tweede "vergadering". Op 30 augustus vielen de vier groepen van troepen van de vijand Jing Gangshan Yellow Ocean, en het Rode Leger nam 2 links met de vijand om te vechten, en sloeg met succes de vijand, dat wil zeggen, de Yang Yang-dynastie die de oorlog verdedigt.

De oorlog verdedigt het "vuur" van de Chinese revolutie, wat van groot belang is voor de ontwikkeling van de Chinese revolutie en het rode leger. Volgens de gevaarlijke bouwwerkzaamheden: "Bamboe Nails Volgende Dag Luo" Huangyang is een van de vijf fluiten van Jinggangshan, gelegen in het noorden van Jinggangshan, meer dan 1500 meter boven zeeniveau, steile terrein en ruige, gemakkelijk te verdedigen, "Eén echtgenoot heeft gelijk, WANFU MO opent", zei Mao Zedong: "Er is een oceaanwereld, en het is niet nodig om te zien".

  Op 29 augustus heeft de Huangyang sorteer in de belangrijkste vijand voornamelijk 2 zelfs Red Army-bewakers ingezet en had de Per Capita maar 5 rondes kogels, terwijl de Hunan Enemy Wu Shang Department 3 groepen en de vijandelijke koning van 1 groep onder de soldaten, Het is gepland om de Yangyang aan te vallen van de grote rong en maping. Voor de enorme krachtkloof tussen de twee kanten, vertrouwt het Rode Leger op het gevaar van de Yangand, en de vijf werken zijn gebouwd.

De eerste vakmanschap Bamboe-spikes: met behulp van de bamboe in de berg Jinggangshan, waardoor een groot aantal van twee scherpe en gebluste bamboenagels begraven in de weg van het fluitje op de berg, terwijl ze de balk leggen, vallen de organen in de bundel, valstrik Zoals "" beperkt de aanvallende route van de vijand om het niet in staat te stellen zich te verbergen. De tweede werkbarrière: het snijden van de grote boom en de bamboe, blokkeert de vijandelijke aanval en maakte me gericht op de stoornis.

Het derde werk is rollend hout: gebruik het voordeel van grootsheid, leg de rollende houtsteen in het risico en leg de heuvel op tijdens het vechten, waardoor de vijand schade aanrichten.

De vierde werkgeul: mijnbouw 5-schaal loopgraaf, de bodem is een bamboe-nagel en andere agentschappen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. De vijfde werk schietbunker: bouw een paar tenten voor het fluit, de muur is een bullion, bouw een steen en de aarde, wat meer dan 1 meter is, zodat de vijand moeilijk te sluiten is, en ik kan erop vertrouwen de bunker met uitzicht op de opname. Op de ochtend van 30 augustus viel de Hunan Enemy Wu Yishang-afdeling de oceaanwereld van de richting aan.

In de strijd, als gevolg van de beperkingen zoals terrein en bamboe-spikes, kan de vijand alleen langs de kleine wegen gaan, waardoor de sterkte en vuurkracht van de vijand niet in staat is om te lanceren, wat de vuurkracht en het sterke voordeel aanzienlijk compenseert.

Het rode leger is in de schietentak, streeft naar het licht, bijna spelen zonder een virtueel haar, de vijand vermijdt kogels, rolt het bos en het evacueren van de weg, en wordt gedood door bamboenagels, vallen, landdunder.

In het hele gevecht lanceerde de vijand meerdere offensieve en benaderde nooit het fluit.

Net als een welfenden, Gunamshan-liedjes: "De Hunan-vijand wordt gehaast naar het slagveld van Jinggang, en de bamboenagels zullen worden verzegeld, de vijand schijnt." De tekortkomingen van militaire sterkte en vuurkracht zijn een belangrijke voorwaarde voor de overwinning in deze oorlog.

  Ingenieus gebruik Tactieken: "Lege bergmeter" maakt de vijand in het saldo van de verdediging, de Warfareman van het Rode leger heeft slim het gebruik van verschillende tactieken, zodat de vijand altijd in de oorlogen van de oorlog is, passief geslagen.

  Het is gebonden om te worden gecombineerd met actieve verdediging.

Op 29 augustus, Zhu Yunqing, het rode vierde leger van de linkerachtige Jinggangshan, Zhu Yunqing, zal hij ting ying, een gevechtsvergadering met kameraad Xiangzhou grenscommunistische partasen, een gevechtsimplementeren: nr. 1, 1e, 3e, 31e horthellings, de 32e Groep 2e Yinghe Special Affairs 2 Connect om het initiatief te nemen om in de bergen te vallen, bevatten vijand, vangen hun schildwijn, hun vervoer, snijd hun graan, zodat de vijand niet vaste, vermoeid is, het is moeilijk om zich te concentreren op aanval. Positieve blokkering wordt gecombineerd met de zijvleugels.

Het Rode Leger is verantwoordelijk voor de vijand van de Great Railway in het eerste kamp van de 31e groep, en de sterkte van het leger is geblokkeerd voor de grenspositie, en de andere 2 rij is verborgen in de zijkant van de zijkant , met dekking, neem de voorkant, in het vijandelijke offensief heeft een anti-impact op de vijand achter de oppositie. Bovendien is de massa van de grote en kleine Wuli, de strijdkrachten, zoals de nabijgelegen heuvel, van de vijand, van de vijand, en de achterkant hoog om de vijand te aanvallen met een enkel pistool, vogelpistool, bodemgranaat, Rolling hout, enz., Zodat de vijand van de aanval in alle kanten van het CHU Songgebied wordt betaald.

  De hero?sche strijd combineert met de Qiao-doek.

In reactie op de realiteit van Jinggangshan-troepen, de jagers van het Rode Leger in de vaste preparaten en vasthoudende snacks, zodat het "lege bergaccount" en de vijand gepensioneerde.

In de middag van 30 augustus heeft de vijandwond een nieuwe ronde van gewelddadige aanvallen gelanceerd.

In die tijd zal het Rode Leger alleen de enige 1e beweging repareren naar het fluitje van de menselijke dynastie, gericht op de enige 3 artilleriebom, de enige succesvolle explosie, de vijand van de vijand, de frontlinie-opdracht van de lumbale put, is een grote klap veroorzaakt aan het vijandelijke commandosysteem. Tegelijkertijd verborgen in een groot aantal mensen op de bergen, schreeuwen, blazende nummers, verlichting van vuurwerk in de ijzeren trommel, een tijdtunnel, bodem, rollend hout, steen, kogels en haasten, de geluidsbalk en het strijkijzer Barrel FireCrackers "Machinegeweergeluid" is bedekt, en het cre?ert de heuvels en de imaginen van het rode leger. De vijand dacht dat de hoofdkracht van het Rode Leger was teruggekeerd naar Jinggangshan, en hij durfde niet aan de overtreding voort te zetten.

  Volledig mobiliseren van de massa’s: de oorlog van de Oorlog van de mensen is de klassieke oorlog van ons leger om de Oorlog van het volk te gebruiken om de klassieke oorlog te winnen. Het Rode Leger kan de vijand van 4 groepen in 2 links volledig terugtrekken, en de mensen van Jinggangshan Base volledig Ondersteuning is onafscheidelijk. De meerderheid van de boeren en massa’s reageren actief op de oproep van de partij en verenigd met het Rode Leger, Zhicheng-stad, en een sterke vijand.

Vóór de oorlog, de leiders van de Partijcommissie van Ninggang County in het veld, en de vijand ", kunnen het niet helpen", het is moeilijk te bedienen. Liu Yan herinnerde zich aan de Yangangrf-oorlog met de vijand. De schildwacht is aangeraakt, de twee ogen zijn donker en het twee oor is doof, wat in de Wangyang Dahai is in de oorlog van mijn volk. "In de Battle-voorbereiding, het Commanding Team van Qingxian Mannen, het gewelddadige team en andere mensen bewapend met het rode leger verward met het rode leger. Rolling hout, moord, land donder, bouw een werk; vrouwen, oude mensen gesneden bamboe, gesneden bamboe-nagels; jonge pioniers, kindergroepen houden rood pistool Postzegels, kijk op de weg, strikt voorkomen van de tegenstander; mannen en vrouwen, er is een rood leger één nacht Miracle gebouwd een paar kilometer bamboe-spikes om alle werkbereidingen te voltooien.

In de strijd ondersteunt de massamisorganisatie voor de frontlinie om water naar de frontlinie te sturen, de overleving te bekijken; het transportteam, het brancardteam transporteert gevechtsmaterialen naar het fluit Mensen aan de achterzijde, nemen deel aan de strijd, samenwerken met het rode leger deed de vijand pijn. Een groot aantal mensen direct of indirect, dat het gebrek aan het leger sterk verzorgde, bewaakte de kracht van het Rode Leger. Mao Zedong won de overwinning van de Yellow Ocean World Defense.

De vijand is plechtig, ik kan niet bewegen.

Eerder is winstgevend, meer mensen in de stad. Het vuur op de Yangyang, meldde de vijand. ".