Bevorder belangrijke gevallen met zeer verantwoordelijke mentale aanwijzingen

  Op 19 juni, Liu Qiang, een lid van het Permanent Comité van het Municipate Party Committee en het Politiek Juridisch Comité en het Gemeente Law Team Education, en Liu Qiang, de plaatsvervangend hoofd van de leidende groep, in het gemeenteambt, om te corrigeren Grote typische gevallen, de aanwijzingen, de aanwijzingen, het onderwerp, tot diepgaande studie, implementeren algemene secretaresse XI Jinping op het politieke en juridische team een ??belangrijke instructies in het onderwijs, de implementair implementeren van de centrale besluitvorming-implementatie en de vereisten van de centrale supervisie-team , en bevorder sterk belangrijke typische geval aanwijzingen met een hoge mate van verantwoordelijke geest en durft hard te gaan. HU Minglang, plaatsvervangend directeur van het onderwijs van de gemeentelijke wet, de leidende groep, Li Yongli, en hij Hengyang bijgewoond. Liu Qiang wees erop dat een belangrijke typische casu-pagina is om een ??belangrijke politieke taak te verdiepen die verdiept om de paarden te controleren. Het is noodzakelijk om het politieke station effectief te verbeteren, het ideologische begrip te verenigen, en de werkvereisten nauwkeurig op Case Clue to List, speel een schokkend effect, streven naar het implementeren van het geval van het geval van aanwijzingen om de speling te controleren en onderwijs en rectificatie te bevorderen.

  Liu Qiang benadrukte dat het noodzakelijk is om in overeenstemming met de wet te hanteren, de intensieve inspanningen organiseert om het grondige onderzoek te verminderen, het niveau van het niveau, de cross-site, met de hand, die de doos kan leiden, om de hoge kwaliteit en effici?nt te leiden Onderzoek van hoge kwaliteit, verhoogt de wet van verschillende verbindingen toezicht, zowel versterking van de wettelijke criteria en strikt de wettelijke normen, strikt regelen van de feiten van de zaak, juridische toepassing en het geval van het hanteren van de zaak en de behuizing kan worden getest . Om het leiderschap van de organisatie te versterken, de co?rdinatie van de algehele co?rdinatie te versterken, de werkverantwoordelijkheden, strikte discipline-vereisten uit te voeren en het leiderschap van de zaak te wissen, een speciale klasse vormen, het formuleren van plan, matige werking, tijdig onderzoek, de moeilijkheden en problemen in het werk , zorg ervoor dat de promotie van grote typische gevallen de vermelding van de tag effectief is.

(Reporter Wang Yong) (Editor: Chen Yi, Zhang Wei).