Beijing built 2.0 geüpgraded-versie van de post-class-service om het probleem "kip rib" te kraken

Originele titel: deze stad bouwt de post-upgrade class service (reporter li yao) na de wetenschappelijke planning en ontwerpklasse service; kraken het klaslokaal counseling "kip rib" -probleem, versterken sport, make-up arbeidsonderwijs; verhoog de post-klasse Service Speciale fondsen … Gisteren heeft de Municipal Education Commission het beleid ‘Double Reduction’ gehouden om de tweede nationale basisonderwijs-opdrachtgever te landen.

Meer dan 1.000 mensen in de stad, meer dan 1.300 locaties, focus op de ervaringen voor het samenvatten van post-class service. Liu Yuxi, directeur van de Gemeentelijke Onderwijscommissie, onthulde dat de stad volledig zal bouwen na de bijgewerkte versie van de Service, de hoge kwaliteit van de klasse na de les te bevorderen en een karakteristieke ontwikkeling heeft.

  September Dit jaar, het onderwijs- en werkcommissie Municipal Party Comité, heeft de Gemeentelijke Education Commission het "Double Minus" -bewerkingsmechanisme opgericht tot meer dan 300 schoolonderzoekbegeleiding in de stad.

Volgens de enquête kunnen de meeste scholen post-class-diensten uitvoeren in overeenstemming met de vereisten, volledig gelanceerd de cursussen, georganiseerde lichaamsbeweging, arbeidspraktijk en andere activiteiten, de kwaliteit van sport, kunst, enz., Maar ook gevonden dat sommige scholen nog steeds bestaan. Mechanische implementatie, inhoud is single, studenten kunnen selectief selectief zijn. "In dit stadium moeten we de naschoolse service promoten van ‘is er een’ beurt ‘goed’ sterk ‘, door de naschoolse service verbetert de studenten, de vertrouwen van ouders op scholen, vertrouwen in schooleducatie.

"Voor de problemen in de enquête, zei Liu Yuxi dat hij de bijgewerkte versie van de Class Service wil bouwen. Alle scholen moeten minstens 2 uur per dag implementeren, en de naschoolse service is opgenomen in de algemene regeling van de school, Systeemplanning Schooldag-op-day schema en onderwijsonderwijsinrichting; strikte implementatie van de cursusvereisten van het nationale curriculumplan, respecteren de wet van de fysieke groei van studenten, volgens de schoolkalender na de diensttijd. Als de studenten kunnen deelnemen In de feitelijke situatie kiezen ze vrijwillig of ze deelnemen aan de klassendienst; voor ouders zijn er moeilijke studenten, om de nodige vertraagde gehoste services te bieden. Liu Yuhui zei, de focus van de huidige post-class-service is om de zwakken te verbeteren Links zoals lichaamsbeweging, arbeidsonderwijs en academische counseling.

De inhoud van sporten moet worden versterkt. Er is geen klasse van lichamelijke opvoeding. De school moet een periode van sportactiviteiten in de post-class-service regelen om ervoor te zorgen dat studenten elke dag op de school oefenen; arbeidsonderwijs moet aanvullen Klaslokaal lesgeven vóór de klas in het podium, arbeidsonderwijs is beperkt en meer vereist het ontwerp van de inhoud van de arbeidsonderwijs, organiseert de arbeidspraktijkactiviteiten van studenten, en regelt elke week een volledige speling.

  Tegelijkertijd is de counseling van het klaslokaal de focus en moeilijkheid om de aantrekkelijkheid van de post-class-service te verbeteren. Liu Yuhui, het kennen van het probleem van "kip ribben", de sleutel is om uitstekende leraren te krijgen om deel te nemen, door leraren, en meer studenten te verdienen om meer oogst te krijgen dan lesgeven in de klas; tegelijkertijd aandacht schenken aan lesgeven, naleving van het onderwijs Onderwijsorder, geen uitzondering, supersnelle lesgeven. Alle scholen moeten de behoeften en echte mentaliteit van ouders onder ogen zien na "dubbele reductie". Ze hebben het implementatieplan van de post-class-service gericht. Na verschillende cijfers mag de Service Supply Structuur niet worden gesneden, de basisschool is 1 tot 3 , de 4 tot de 6e klas, de eerste klas, de tweede klasse, de derde klasse moet verschillende tijd, ruimte, inhoud en andere leveringstrategie?n hebben. Op dit moment zijn sommige primaire en middelbare scholen in de stad actief de elasticiteit van leraren onderzoeken en hebben ze goede resultaten behaald.

Liu Yuhui onthulde dat de stad dit jaar, om dit jaar verder de naschoolse dienst te bereiden, speciale fondsen heeft toegevoegd voor klassendienstprikkels, met het beheer van prestaties salarisbeheer. "Deze keer hebben we de vereisten duidelijk naar voren gebracht, we moeten zich houden aan de distributie van arbeid, meer werk meer, en meer betalen.

"Liu Yuhui zei dat alle districten de algehele begeleiding zouden moeten versterken, het verschil in het niveau van service na schooltijd overwegen en elke school begeleiden om de relevante fondsen te gebruiken.

(Editor: Mereng, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.