Deze winter zal worden gegarandeerd

Oorspronkelijke titel: deze winter Mingchun-kolenvoorziening kan worden gegarandeerd op 16 november, de nationale ontwikkeling en hervormingscommissie hield in november een routine-persconferentie, waarbij de macro-economische situatie, enz., En beantwoordde vragen van verslaggevers.MENG WEI, plaatsvervangend directeur van het nationale ontwikkelings- en hervormingscommissiebeleid, Meng Wei, zei in de persconferentie die met de voortdurende toename van de kolenproductie en de markttoevoer, de stroomcentrale watervoorziening en havenkoolveld verder zal worden verbeterd, deze winter Ming veiligheid en stabiele toevoer van veerkolen kunnen betrouwbaar zijn.

In oktober steeg de nationale steenkoolproductie met 4% op jaar-op-jaar. Meng Yu wees erop dat met de voortdurende toename van de productie van steenkoolproductie en de markt, de kosten van kolenproductie en havenkolen ook zullen toenemen met de nationale steenkoolopbrengst en markttoevoer. Verdere verbetering, deze winterveerkool veilig stabiel aanbod kan betrouwbaar zijn.

Meng Wei heeft ge?ntroduceerd dat sinds september binnenlandse kolenprijzen blijven stijgen, en er is een hoge geschiedenis van enorme geschiedenis.

Om ervoor te zorgen dat de veilige en stabiele toevoer van steenkool, zorg er dan voor dat de mensen warm zijn, de ontwikkeling en hervorming van de hervorming snel de Partij Centraal Comité, de besluitvorming van de Staat Raad, en de Associatie met de betreffende partijen en verhoogde productie, Verlicht de tegenstrijdigheid tussen marktvoorziening en -vraag en lancering van steenkoolprijsregulering, kolenondernemingen productiekostenonderzoek en prijsbewaking, bevordering van de terugkeer van de kolenmarkt, bevordering van de regressie van kolenprijzen.

Het is te zien aan de productie, opslagkolen en de prijzen.

Ten eerste wordt de steenkoolproductie verhoogd.

Volgens het National Bureau of Statistics, de nationale kolenproductie miljard ton in oktober, een stijging van 4% op jaarbasis. Van de planningssituatie groeit de steenkoolproductie nog steeds gestaag sinds november.

Ten tweede blijft de opslag van de elektriciteitscentrale toenemen. Sinds oktober is de steenkool uit steenkool continu groter dan steenkool, en de kolen is versneld. Op 14 november heeft de elektriciteitscentrale een steenkool van 100 miljoen ton. Aan het einde van de maand is het momenteel 22 dagen beschikbaar. eind september. Onder hen zijn er meer dan 14 miljoen ton elektrische planten in de drie provincies Noordoosten, meer dan 1 keer hoger dan in september, en het aantal dagen kan 31 dagen worden gebruikt.

De derde is dat de spotprijs in de steenkool sterk wordt gehandhaafd. Meng Wei zei dat vóór de eerste ronde van koude golf dit jaar een doelwitte initiatief nam, tijdens de koude golf, de kolenvoorziening stabiel, en de steenkoolproductie werd snel hersteld na de koude golf. Naarmate de nationale steenkoolopbrengst en de marktvoorziening blijven toenemen, zal het niveau van elektrische plant steenkool uit steenkool-, opslag- en havenkoolveld verder verbeteren, en deze winter zal snel veilig en stabiel aanbod betrouwbaar zijn. In september van dit jaar zal de People’s Bank op de "Kennisgeving over verdere preventie en verwijdering van virtuele handelsonderzoek", die duidelijk verband houdt met de wettelijke status van de virtuele valuta, en de bijbehorende bedrijfsactiviteiten is illegale financi?le activiteiten, en Er is een juridisch risico bij deelname aan virtuele monetaire beleggingstransacties.

Meng Wei benadrukte bij de persconferentie die virtuele valuta een specifiek virtueel product is, dat niet wordt uitgegeven door de valuta-autoriteit. Het heeft geen juridische kwaliteiten en verplicht, geen echte valuta, mag niet worden gebruikt als een valuta op de markt. Meng Yu wees erop dat vanwege de illegale financi?le activiteiten van virtuele valuta gerelateerde bedrijfsactiviteiten, de virtuele valuta "mijnbouw" -gedrag extreem ernstige schade heeft. Virtuele valuta "Mining" Energieverbruik en koolstofemissies zijn groot, de ontwikkeling van industri?le ontwikkeling, technologie vooruitgang heeft geen positieve rol, plus het risico op virtuele valutaproductie, transactieverklaring, de ontwikkeling van de blinde stoornis is hoog bij het bevorderen van de kwaliteit van de ontwikkeling van de economische organisatie Ontwikkeling en energiebesparing en emissiereductie hebben ernstige bijwerkingen veroorzaakt.

Meng Wei zei die rectificatie van virtuele valuta "mijnbouw" -activiteiten om de industri?le structuuroptimalisatie van mijn land te promoten, energieconservatie en emissiereductie bevorderen en belangrijke betekenis hebben voor carbon-up, koolstofneutralisatiedoelstellingen zoals gepland.

Om de relevante implementatievereisten van het "mijnbouw" rectificatie-werk opnieuw in te voeren, wordt de nationale ontwikkeling en hervorming commissie gezamenlijk uitgegeven door de relevante afdelingen van het ministerie van Conditie, het centrale netto-trustkantoor, het ministerie van Industrie en Informatietechnologie, "Mining" op de rectificatie van virtuele valuta Kennisgeving van het evenement, bevatten duidelijk de virtuele valuta "Mining" -activiteit die wordt toegevoegd aan de industri?le structuuraanpassingsgeleidingscatalogus (2019) "" Fase "-catalogus, die effectieve maatregelen vereisen om de virtuele valuta uitgebreid te rechtvaardigen" mijnbouw "-activiteiten. Meng Yu wees erop dat de volgende stap zal focussen op "mijnbouw" en bits "opgraving" in industri?le-Amerikaanse eenheden zal zich richten op "mijnbouw" en bits "opgraving".

Voor de eenheid van het uitvoeren van de elektriciteitsprijs van bewoners, als u merkt dat de activiteiten van de virtuele valuta "mijnbouw" zullen worden gevonden, zal het de hogedrukstrend van zijn toenemende strafcijferse elektriciteitsprijs bestuderen, die aanhoudende rectificatie van virtuele valuta "mijnbouw" vormt activiteiten. Zorgen voor het aanbod van voedselveiligheidstabiliteit voor de huidige voedselvoorziening en reserves in mijn land, Meng Wei introduceerde, van graanproductie, algemeen goed. Dit jaar is de zomerkorrelproductie van mijn land 291,6 miljard pond en de productie is 100 miljoen kilogram, waarvan de vroege rijstproductie 56 miljard pond is, en de productie is 100 miljoen kilogram.

Van de productie van de herfstkorrel, hoewel Henan, Shanxi, Shaanxi en andere plaatsen zijn getroffen door ernstige overstromingen en droogte, hebben de herfstkorrels verminderde productie, maar de meeste andere voedselproducerende gebieden hebben toenemende productie, vooral in Noordoost-China en de herfstnerf de oogst is opgelost. De nationale voedselproductie zal gedurende 7 opeenvolgende jaren stabiel zijn in biljoen ponden en legt een solide basis voor de binnenlandse voedingsmarktvoorziening. Vanaf de levering van voedselreserves is het totale bedrag voldoende.

De overheidsreserves zijn toegenomen, structurele en lay-outs blijven optimaliseren; ondernemingen hebben meer verhoogde inventarisatie, tarwe- en rijstgoederen inventaris meer dan 50% op jaarbasis, voorkomen dat risicoscapaciteit effectief is; 36 grote stadsgebieden van de stad en marktvolatiliteit van lokale afgewerkte graan- en oliereserves bereikten 15 dagen en hogere markttoevoer.

Meng Yu wees erop dat om de stabiliteit van voedselzekerheid te waarborgen, de volgende stap, de nationale ontwikkeling en hervorming commissie het voedsel- en materiaalkoop- en verkoopsysteem verder zal verbeteren en zich op de vier aspecten concentreren.

Ten eerste zullen we ons richten op het verbeteren van de productiecapaciteit van voedsel ge?ntegreerde productie.

Versterk gecultiveerd land, vooral permanente Basic Farmland-bescherming, implementeren een nieuwe ronde van hoogwaardige landbouwgrondbouwplanning en dient de basis van de graanproductie. De tweede is het verbeteren van het graanondersteuningssysteem. Verbeter het supportbeleid voor voedselproductie en het voordeelcompensatiemechanisme van het hoofdproductiegebied, verhogen de beloning, zodat de boeren het geld hebben om geld te verdienen, zodat het vastgoedgebied het voedsel zal vangen zonder te lijden.

De derde is om de capaciteit van voedselreserves te verbeteren.

Houd u aan de verdeling van het partitiedomein, flexibele aflevering van de levering van het beleidsvoedsel en neemt gerichte maatregelen om de regelgeving te versterken.

De vierde is om internationale samenwerking tussen belangrijke landbouwproducten uit te voeren. Duw ingevoerde bron diversificatie en verbetering van de invoergoederen levering. (Beiqing Reporter Xiong Yingqi) (Editor: Luo Wei, Zhanghua Wei) Delen Laat meer mensen zien.