2021 Shenzhen Yantian International Throughput bereikte 14.16 miljoen Teus om 6.1% te verhogen

Yantian Port 2021 Container-doorvoer bereikte 14.16 miljoen tanks en het cre?ren van een nieuwe hoge geschiedenis.

Network Li Shenshine People’s Network Shenzhen 10 februari (Li Shen) Onlangs, Shenzhen Yantian International Aangekondigde gegevens, 2021 Shenzhen Yantian International Throughput bereikte 14.16 miljoen tanks, groei%, nieuw hoog. In 2022 zal Shenzhen Yantian International zich concentreren op 6 grote aspecten zoals wijsheid Green Port, Taiwan en de hoogwaardige ontwikkeling van Shenzhen en Guangdong en de soepelheid van Dawan District Logistics.

  Aangezien het hoofdkanaal van Guangdong Buitenlandse Handelcontainergoederen, heeft Yantian Port een cruciale rol gespeeld in regionale economie en het wereldwijde buitenlandse handelsvervoersnetwerk, onderneemt zich meer dan een derde van de invoer en de export van buitenlandse handel in Guangdong, en een kwart van het land handelsbrandvolume.

  Gegevens tonen aan dat in 2021 de container-doorvoer van de Yantiaanse haven 14,16 miljoen tanks heeft bereikt. In de "5.11-epidemie" eenmaal onderbroken in de ongunstige situatie van het gebied van Hong Kong, groeit het nog steeds vorig jaar, blijft het de wereldwijde enkele terminal opfrissen Container-doorvoergeschiedenis.

28 Nieuwe routes Het hele jaar door bereikte de totale route 107, waaronder 62 Europese en Amerikaanse routes, en de dichtheid bleef in Zuid-China. "In 2022 zal Yantian International sterke ontwikkelingskinetische energie blijven handhaven, Yantiaan helpen om een ??wereldwijd Ocean Center City Core Area te cre?ren. Chen Wei, Deputy General Manager van Yantian International Director, zei dat Yantian International een wijsheid Green Port zal blijven bouwen Gebied, promoten Actief Yantian de eerste fase van het Oost-werkgelegenheidsgebied Automatieterminal, de constructie van het contactkanaal, de ontwikkeling van het transport met zeespeed, bevorderde de constructie van de haven-slimme portalpoort, bleef grensoverschrijdend uitbreiden E-commerce Industry Development en Cold Chain Business, verdere digitaliseringsblokkettingconstructie.

  Onder hen bevordert de bouw van een Wisdom Green Port Area, Yantian International de eerste fase van de geautomatiseerde terminal van Yantian Port East-Emploition Zone Automation-terminal, de constructie van het oostelijke werkgebied als een kans en het handvat, blijven promoten De intelligentie van het Westbedieningsgebied, groene transformatie en upgraden, bevorderen van de integratie van Oost-, China, Xi’an Work Zone, om algemene management-, resource-sharing- en verbeteringseffici?ntie te bereiken.

  In termen van de ontwikkeling van transport met zeespeed, heeft Yantian International Pinghuan geopend, Changping, Zhangzhou, Heyuan, Heshan, Songling 6 binnenhavens, 23 Sleutel Sea Rail Transport Lines, die de belangrijkste bron van levering bestrijkt.

In de toekomst zal u het transport van hogere poort blijven optimaliseren en blijven de ontwikkeling van groene haven door middel van zeespoorvervoer en helpen het land te helpen "koolstofpieken" "koolstofneutrale" doelen "te bereiken. In termen van de bouw van de District Composite-poort van Taiwan heeft Yantian International "Hui Sali Composite Port" "Wan Sanyuan Port" gecre?erd, verbetert de effici?ntie van de douane-vrijheid van Huizhou, Dongguan en andere plaatsen en vermindert de kosten van de douane.

De toekomst zal ervaring opdagen en blijven de havengroep in het DABAN-district, helpen de ontwikkeling van binnenlandse en internationale dubbele cyclus.

(Editor: Zhang Chenmuse, Chen Yuzhu) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.