2021 World 5G-conferentie opent in Beijing

De 2021 World 5G-conferentie vertraagd vanwege de epidemie is ook een gordijn in Beijing. Toen de First World 5G-conferentie twee jaar geleden werd gehouden, is het precies het eerste jaar van de constructie van mijn land van 5G-constructie; de ??weg, focus 5G grensoverschrijdende fusie. In juni 2019 heeft mijn land een commerci?le licentie van 5G uitgegeven. In dat jaar hebben de drie belangrijkste telecomoperators 5G commercieel aangekondigd en sinds ik het 5G-commerci?le eerste jaar heb betreden.

Tegenwoordig hebben meer dan 100 operators ter wereld 5G-netwerkdiensten gelanceerd en het aantal 5G-gebruikers in mijn land heeft 400 miljoen overschreden. Naast de snelheid van het netwerk, hoe verandert 5G mensenleven? Hoe kan ik u helpen een hoogwaardige transformatie te doen? Op deze conferentie zijn de gasten uiteengezet in de toekomstige 5G-ontwikkelingscontext. Als ‘s werelds eerste 5G-veld International, zag de Wereld 5G-conferentie en hielp 5G van versnelde constructie, waardoor de applicatie tot integratieontwikkeling wordt verdiept, een belangrijk uitwisselingsplatform is geworden dat de ontwikkeling van’ s werelds 5G-industrie-ontwikkeling en toepassingsscenario’s bevordert. Inleiding tot het organiserend comité, deze sessie heeft meer dan 1.500 industri?le deskundigen en bedrijfs elites uit 20 landen, waaronder 13 academici.

Op de vergadering, de wereldwijde experts, geleerden, ondernemers rond de "industrie" "economie" "innovatie" en andere sleutelwoorden college 5G toekomstige ontwikkelingsinvestering. Duizenden jaren in dienst, wordt beschouwd als de sleutel tot 5G bedrijfswaarde en grensoverschrijdende fusie is een typisch kenmerk geworden van 5G-toepassingen.

De verslaggever heeft geleerd dat deze conferentie is samengesteld uit forums, tentoonstellingen, 5G-toepassingsontwerp onthullen en de voortgang van de volledige scène van de full-scène van de markt voor landingsverbruik en de industrie schetsen, gericht op de verdieping van hete verticale industrie?n en communicatie-industrie.

Er zijn 8 forums in het 11-themaforum om te focussen 5G, waaronder 5G- en industrieel internet, 5G en koolstof-up, koolstofneutralisatie, 5g en gezondheidszorg, 5g en slimme opleiding, 5G en nieuwe audiovisuele, 5G- en wijsheid Olympische Spelen, 5G Versnelde intensieve, nieuwe ontwikkeling, enz., Met inbegrip van de huidige 5G in industrieel, service en andere velden en geavanceerde exploratie. Daarnaast is er ook een 5G-top tien applicatiegevallen tijdens de conferentie, met een 5G-diepte-cultivatie-industrie met succesvolle toepassingszaken en benadrukt de wetenschappelijke en technologische innovatie en het bevorderen van sociale vooruitgang, waardoor de replicatie en promotie van 5G-demonstratie-toepassing kan worden bevorderd scenario’s.

De tentoonstellingsshow van de Conferentie in dezelfde periode van de Algemene Vergadering, volledig voorleggen aan de technische vooruitgang en productinnovatie van de 5G-industri?le keten, en 5G is ook geconcentreerd in de uitstekende vloergevallen in verschillende industrie?n. Gegevens tonen aan dat de algemene vergadering 34 bedrijven heeft tentoongesteld, meer dan 620 fusie-toepassingen van 5G en de traditionele industrie, tonen en uitwisselen van 5G-industrie empower de beste praktijken, bedrijfsmodel exploratie en technologie-toepassing innovatie.

In de 20.000 vierkante meter tentoonstellingszalen, de 5G-wereld die voor het publiek kan worden weergegeven. De bezoekers kunnen niet alleen de scènes, het fysicationisatie-display, de fysicalisatiedisplay zien en kunnen dompelen de buitengewone nieuwe wereld die in 5 g kan worden ondergedompeld.

Onder de tentoonstellingszalen toonde een aantal zwaargewicht ondernemingen 5G-technologie in slimme gebouwen, slimme steden, slimme planten, slimme staal, slimme roosters, slimme inspecties, cultureel entertainment, auto-netwerken en andere gebieden van integratieoplossingen en innovatieve producten.