1 geval in Yunnan

People’s Network Kunming 15 november (FU) Volgens het Yunnan Health and Health Comité, 5 gevallen van nieuwe diagnose-cases in Yunnan op 14 november, waaronder 4 gevallen van overzeese ingang (Myanmar-ingang), inheemse 1 hoes (RUILI CITY Gecentraliseerde isolatiepunt Secret persoonsnucle?nezuurdetectie gevonden).Overzeese ingangen hebben 78 gevallen van gediagnosticeerde gevallen.

Een totaal van 1219 gevallen van diagnose van diagnose, cumulatieve behandeling van 1141 gevallen, geen oorzaken van de dood.Vanaf 24:00 november waren er 105 gevallen van bevestigde gevallen in de provincie, cumulatieve behandeling van 1533 gevallen van ziekenhuis, en 2 gevallen van overlijden, 1640 gevallen van geaccumuleerde gevallen bevestigd.

Gecumuleerde tracking om contact op te sluiten 31091, nog steeds 451 nauwe contacten in medische observatie.Er waren 1 geval van nieuwe niet-symptoominfecties in de provincie, die overzeese invoer (invoer) is.

Twee gevallen van niet-symptomatische infectie die medische opmerkingen verlichten; 72 gevallen van niet-symptomatische infectie in de geneeskunde (43 gevallen van overzeese ingangen).

(Editor: Muzeeng Yu, Zhu Hongxia) Deel meer mensen om te zien.