Dit jaar kunnen de populairste "haarsteen" 7 soorten bijpassende programma’s worden verplaatst

Winter draagt ??meer aandacht aan warmte, gevolgd door zichzelf vanwege zijn schoonheid en mode.

In de winter is de koude wind somber, de slijtagemethoden worden ook voortdurend veranderd.

Winterstudenten kunnen dragen, kunnen een zoet en elegant meisje-beeld dragen of een coole knappe meisjesstijl dragen, elke stijl is speciaal, draagt ??zijn eigen stijl en kenmerken, winterleren haar het vest is gedragen en ik zal een ander bedrag van mezelf. De dol op de herfst en de winter, draagt ??een goed decoratief effect en isolatie-effect, zwarte haarstone kan helpen vrouwen knap en koele stijl, haar terug, een verticaal gestreept shirt, eenvoudige klassieke, geen verloren persoonlijkheid.

Broek met diepgrijze jeans, neutrale stijl lijkt een zeer persoonlijkheid te hebben, jas met zwarte lange jassen, deze winter, met een wollen jas kan zichzelf vol warmte maken. Warmgekleurde haaraders kunnen ook een zeer sfeervolle en knappe stijl dragen, en het beige-vormige breiende vest is erg stijl, en het komt ook overeen met het hoogste niveau, en het is een zachte diepte-shirt. Het is ook slank, hoewel aanzienlijk.

Tegelijkertijd zijn kleding ook erg zacht en de hele mensen zijn comfortabel.

Broek wordt gemengd met een zwarte brede pants, broek, een paar canvasschoenen, knap en mensen een jong gevoel geven. In de winter zijn er veel knappe haaraders, naast het vergelijken van het kleurrijke vaste haarvest, en deze streepstijl en type zijn ook erg wild, en het is ook erg goed in het dragen.

Tibetan Blue is een relatief koude kleurtoon, maar het is ook erg warm, als je niet weet hoe je moet matchen, kies dan een wit shirt, moet je geen vergissing zijn.

Broek worden gemengd met een blauwe losse brede-pootbroek, het dragen van een high-end en retro-gevoel, een buitenste diepgrijze vacht, een zwart-wit slijtage-beroep kan een hoog koud en geavanceerd gevoel geven, zwart de hoorn van de brede been Zeer dun en de versie van deze broek is een relatief los type type, dus het is ook geschikt voor meer mollige meisjes om te rusten.

Zuivere witte overhemden in de bovenste jurk, de klassieke en ambtenaar, het buitenhaar is een melkachtige witte trui.

Er is een zwart patroon aan de nek. Er is een studentenventilator, het knappe college voelt het nemen, laat je terugkeren naar Miao-You ~ roze losse haarvest om een ??zoet en mooi elegant beeld te sturen, een wit shirt is de klassieker eenvoudig, En de stijl is prominenter, en de broek wordt gekoppeld aan een losse jeans en het buitenste roze losse pakjack is erg wit. Tegelijkertijd zijn de meisjes erg jong en schattig, na het dragen van een paar laarzen, is er een iets volwassen meisje, dus het is gemakkelijk om een ??groot stuk te nemen. In de ogen van veel mensen is de zwart-witte slijtage meer sfeervol, knappe, witte hoge kraag harige vesten nemen een wit dieptepunt, licht en comfortabel.

De broek is ook witte brede broek, zeer zachtaardig, en dit is veel mensen zoals.

Een zwarte losse jas, een lang ontwerp krijgt ook een gevoel van veiligheid, en het meisje is om de knappe neutrale wind te beheersen en kan een zoet gevoel dragen. Veel van de eerder ge?ntroduceerde een relatief kort harig, maar dit langdurige gestreepte gestreepte vest is ook erg goed. Neem een ??wit overhemd, eenvoudig en zacht, deze soort, de broek kan overeenkomen met het vergelijkende slanke, of het lichtpoot artefact is een goede keuze, de stijl is ook erg lief.

Draag een paar zwarte lange plafondschoenen, het is ook gemakkelijk om de vrouwelijke slanke benen te wijzigen, en de buitenste selectie is zeer temperament lange jas, de hele persoon is helder en zoet. Winter harige rug draagt ??je, leer je? .