China Treasury-obligaties zijn opgenomen in ‘s werelds nationale obligatie-index

De verslaggever leerde van de People’s Bank of China, op 29 oktober, China Treasury Bindingen werden officieel opgenomen in de World Treasury Bond-index. De obligaties van China zijn opgenomen in de Global Composite-index van Bloombole en de wereldwijde opkomende markte-staatsobligatie-index van Morgan Datong, China Obligaties zijn allemaal opgenomen in de wereld. De mainstream-obligatie-index weerspiegelt dat internationale investeerders langdurige gezonde ontwikkeling in China hebben. Op dit moment heeft de obligatiemarkt van mijn land meer dan 120 biljoen yuan, wat de op één na grootste obligatiemarkt van de wereld is . China People’s Bank’s nieuwste gegevens tonen aan dat vanaf het einde van september 2021, internationale investeerders China’s obligaties aan biljoen yuan van de RMB-financi?le markt hielden. Opening is bevorderlijk voor China om hoogwaardige economische groei te bereiken. Het is bevorderlijk voor wereldwijde investeerders De economische ontwikkeling van China delen. Xie Liang, Yang Jinxin Reporter: Liu Kaixiong, Wu Yue Design: Yang Wei QUN Editor: Zhu Wei Xinhua Nieuwsagentschap.