De rechtbank van mensen blijft de uitgebreide ondersteunende hervorming van het gerechtelijk systeem verdiepen

  Naar de systeemverandering en technologie-innovatie moet het gerecht van het product zijn om de alomvattende ondersteunende hervorming van het gerechtelijk systeem te blijven verdiepen. Deze krantenverslaggever Zhang Chen’s Hoogste People Peekend heeft vandaag vandaag een persconferentie gehouden, waarbij het Hof van de People de nieuwste vooruitgang heeft ge?nformeerd en doeltreffendheid van de ge?ntegreerde hervorming van het gerechtelijk systeem, waarbij nieuwe civiele rechtszaken betrokken is, de uitvoering van de wet, de rechtbanken van de vierde niveaus in de invloed van de functionele positioneringshervorming van de structuur van het Gerecht, de volgende planning en ontwikkeling van internetjustitie, de 2022 justiti?le hervormingssleutelwerk.

  De Supreme Law Party, de plaatsvervangend directeur van de vice-president, Liu Wei, plaatsvervangend directeur van het Allerhoogste geloof, en plaatsvervangend directeur van het International Cooperation Bureau woonde de pers en beantwoord de verslaggever. Unified Wettelijk toepasselijke eerlijkheid en gerechtigheid is de levensonderhoud van het gerechtelijk werk, zodat elke gerechtelijke zaak onpartijdig is, het is de kerngerechtigheid van de mensen. "De rechtsstaat moet worden bepaald en verwacht, en kan niet naar links en rechts worden gezaaid, en het is niet anders voor de behandeling, wat de meest eenvoudige verwachting is van de rechtsstaat.

"In Liu Wei wordt de verantwoordelijkheid van" Class Case "ge?mplementeerd, het belangrijkste is om de commissie, collegiale gebieden, professionele rechters, hovelingen en proefcommissies in te grijpen en hun respectieve verantwoordelijkheden te benadrukken." In 2021, het Hof van de People’s bevatte de volledige implementatie van het justiti?le verantwoordelijkheidssysteem deze ‘koe neus’, het voortdurend aan het aanvullen van het korte boord, het aansluiten van het gat en een sterke zwakte, die een systeemgarantie biedt voor gerechtelijke rechtvaardigheid. "Shen Jin zei dat de afgelopen jaren de hoogste wet actief de constructie van uniforme juridische toepasselijke mechanismen heeft bevorderd en uitgegeven" versterking van de adviezen van de zoekbegeleiding "" verbetering van het verenigde wettelijke toepasselijke standaard werkmechanisme "en" implementatiemaatregelen voor uniforme wetgeving ".

Aan het begin van vorig jaar heeft de hoogste methode begeleiding gegeven voor professionele rechters, het bevorderen van het professionele rechter vergaderingsmechanisme en de hiervoor genoemde hervormingsdocumentdiepte. Nu, op alle niveaus van rechtbanken in het proces van het verwerken van de zaak, kan de rechtbank een professionele rechtervergadering vormen en zullen soms kruisverzorgingsinstellingen worden gehouden voor de proeforganisatie en het Hof, en een professioneel advies geven. In 2021 verhoogde de hoogste wet de herziening van 88 proefdocumenten, in totaal meer dan 110 referenties van meer dan 110 referentiegevallen werden voltooid en werden meer dan 110 referentiegevallen voltooid. Minder en juridische en juridische uitleg van de Geest van de Geest. Om het "oneerlijke" probleem van de haat van de mensen op te lossen, bleef de hoogste wet de bouw van het rechterlijke verantwoordelijkheidssysteem versterken, uitgegeven begeleiding voor verdere verbetering van "vier soorten gevallen" supervisie en managementwerkmechanisme. Begeleiding om zich te concentreren op het arrest Justice-kwesties van de massa’s, onderscheidt u het type gevallen en intensiveren de "vier gevallen van gevallen" precisieportret en classificatie van de "vier gevallen" nauwkeurige portretten van toezicht en beheer.

Voor "Major, moeilijke, complexe, gevoelige" gevallen die betrokken zijn bij mensen, belangen, toezicht en management, en het algemene supervisie- en managementmaatregelen verrijken; aanpassen van de proeforganisatie; voor het bedrag van de rechtszaak, hebben de resultaten van de scheidsrechter een major Impact op de partijen, en de vier soorten gevallen worden toegepast op monitoringmaatregelen om ervoor te zorgen dat de zaak uitstekend is.

  In 2021 werd het aantal proeven aan de orde gesteld in 2021. Het aantal contracten in de verwijzende rechter was nog steeds meer dan 30 miljoen, en de tegenstrijdigheid tussen het deel van het Hof was prominenter en de druk van het hantering was toenemende.

In het licht van deze status Quo zei Shen Liang dat, naast het actief bevorderen van de voorbereiding, het personeel is geconfigureerd op de grassroots en het hanteren van eerstelijnse kanteling, en nog belangrijker, het promotiesysteem is duiken en de systeemverandering en technologie Innovatie zou productief moeten zijn. De verslaggever heeft van de persconferentie geleerd die vorig jaar de hoogste wet met succes de proefpiloot van de civiele procedure heeft afgerond. Op basis van het samenvatten van de proefresultaten van de hervorming, heeft het Permanent Comité van het Congres van het Nationaal de civiele procedure voorgesteld Revisie, afgelopen december, wordt nieuw de herziene civiele procedure doorgegeven. Tegelijkertijd is het Comprete Comité van het National People-Personeelscomité bij het Centraal goedgekeurd en zijn de bepalingen van de rechtbanken van de vier niveaus vooraf belast en gepromoot verschillende gevallen in "horizontaal" en "longitudinaal".

De Supreme-methode heeft een systeemdocumentatie uitgegeven over het verdiepen van one-stop-constructie en tegenstrijdige geschillenbeslechting en het bevorderen van de multi-culturele services om zich uit te breiden tot de Grassroots, Society, Online en Key Industries.

In 2021 bedelde het aantal bemiddelingsorganisaties en bemiddelaars in de nationale rechtbanken 48 keer en 18 keer in 2018 en een succesvolle zaak van bemiddeling in vertrouwen. "De bepalingen van de rechtbanken van de vier niveaus worden momenteel voltooid door middel van mobilisatie-implementatie, instelling van het constitutionele systeem en het organiseren van implementatie. Alle hobby’s voor het hoogste niveau hebben de regels van de pilot-implementatie ontwikkeld en hebben de hoogste wetgeving uitgegeven.

‘Hij zei dat in de vier maanden alle locaties en senior rechtbanken 131 jurisdicties hebben beoordeeld, met grote nationale belangen, sociale publieke belangen, en "geschillenhoofdweg" -fenomeensaccount voor%, met betrekking tot universele juridische begeleiding of wetgeving die van toepassing is op 8 %.

12 Pilotprovincies Het Gerechtshof aanvaardde de nieuw gedecentraliseerde "vier soorten administratieve gevallen" 3.351 en elke categorie steeg met minder dan 1 maand.

Het aantal "zinken" in de civiele eerste-proefcase is ook binnen het gecontroleerde bereik en voornamelijk geconcentreerd in het centrale stedelijke hof van economische ontwikkelde regio’s of provinciale hoofdsteden.

  Bovendien is met de "drie grote online regels" het systeem van de internetgerechtsregels in principe vastgesteld. De nieuw herziene civiele procedures worden verduidelijkt met dezelfde juridische doeltreffendheid van online gerechtelijke activiteiten en offline justitieactiviteiten, wat betekent dat online gerechtelijk en online gerechtelijk parallellisme in de wetgeving is vastgesteld. Zal de gerechtelijke gegevens in Taiwan, de hersenen van de Smart Court, de constructie van online rechtbanken, en bevorderen het gebruik van gerechtelijke onderzoeken. De Service Safeguards "Dit jaar is een belangrijk jaar van het implementeren van het ’14e vijfjarenplan, we moeten meer inspanningen hebben om het systeemmechanisme van de gerechtelijke service-garantie te verbeteren.

"Shen Liang zei dat rond de bron van tegenstrijdigheid geschillen, het volksgerecht het werkmechanisme van de brieven van letters en bezoeken zal blijven verbeteren, doorgaan met het consolideren van de constructie van one-stop multi-decolven- en geschillendienstmechanisme, een- Stop de constructie tot de basis, aan de Society Online, waardoor het veld van de belangrijkste industrie wordt uitgebreid, die de bron van tegenstrijdige geschillen op het gebied van privileges, uitbreiding, stijgende en effici?ntie bevorderen.

Richten op de constructie van nieuwe ontwikkelingspatronen die het hoofdlichaam van de binnenlandse circulatie, binnenlandse en internationale duale cycli zijn, zal het nationale niveau van intellectuele eigendom case Appeal Mechanemanisme verder verbeteren, de Service Freedom Test Area verbeteren, gratis handelshaven, en bouwen " Allemaal "Quality Development Justice Policy, Service Expansion is open voor het externe niveau.

Verbeter het buitenlandse proefmechanisme, versnellen de essentie van internationale commerci?le rechtbanken, verbetert het diversificatiemechanisme van one-stop internationaal commercieel geschil, en streven naar een internationaal commercieel geschil om nieuwe hooglanden op te lossen.

Richten op de regionale ontwikkelingsstrategie, zullen we streven naar het vinden van het gezamenlijke punt, het toegangspunt, de constructie-constructie Peking, Shanghai, Chengdu-Chongqing Financial Court, continu verbeteren van de gerichte, effectiviteit van rechterlijke dienstgarantie en bevorderen van de regionale ontwikkelingsstrategie met hoog Politieke bewuste schouders De missie is verantwoordelijk.

  Volgens rapporten, in termen van de constructie en hervorming van de justiti?le verantwoordelijkheid, zal het volkshof de lijst van rechten en verantwoordelijkheden, vermogensbewerking, beperkingstoezicht, disciplinaire verantwoordelijkheid, ondersteunende garantie, verder verbeteren en verschillende hervormingstaken bevorderen. Systeemintegratie en toezicht.

In termen van de hervorming van het rechtszaakmechanisme wordt de voorziening van de rechtbanken van de vier niveaus gepromoveerd in de rechtbanken van vier niveaus en is het middellange termijnverslag aan de wetgevende macht voltooid en de volgende herziening van de volgende herziening van de burgerlijke en administratieve procedures.

Tegelijkertijd bevorderen de inhoudelijke hervorming van strafproeven verder en zorgt u ervoor dat de proef wordt ge?dentificeerd, ge?dentificeerd bewijs, het recht beschermt om de beslissende rol in de beursscheidsrechter te bepalen.

  De hoogste wet bestudeert de ontwikkeling van het Hof van het Volksrecht van het Volksgerechtshof 2022, Shen Liang, zal haasten om de hoofdaanvalrichting, strategische sleutel, taakinitiatieven, strategische sleutel, taakinitiatieven in de toekomst te bestuderen, om het verdere uitgebreide te bevorderen en implementatie van de hervormingsgronden van het gerechtelijk systeem, nieuwe artikelen.

  Deze krant Beijing 3 maart.