Dagelijks: maak meer Chinese samenleving om G20 te begrijpen

  Ik kan niet alleen alleen betalen wat China bijdraagt ??aan wereldwijde economische governance. Ik moet leren hoe ze de wereldwijde economische governance-regels moeten gebruiken en hervormen. Wat is de redelijke en juridische manier van opkomende economie?n om redelijk en juridisch te doen wat 14 tot 16 november , President Xi Jinping gaat naar Turkije LIA bijwoonde de 20e Council (G20) Summit.

Dit is de tiende van de leiders van China bijwonen dit "primaire platform voor wereldwijde economische governance". Sindsdien zal China officieel de stick oppakken en streven naar het voorbereiden van de G20-top die in Hangzhou, China volgend jaar wordt gehouden.

De eerste ontmoeting van China van dit "Global Governance Top Design" is niet alleen een belangrijke gebeurtenis in het proces van vredesontwikkeling, maar ook om een ??speciale "China-tijd" in een wereldgeschiedenis te cre?ren. In de binnenlandse boekwinkel van China is er echter niet veel rapport over G20 en meldt de media meestal aan G20. De mensen ontbreken over G20. De Chinese geleerden die het G20-mechanisme bestuderen, zijn over het algemeen, en de Chinezen die echt aan de G20 deelnemen. Mechanisme. Feng Rushing Angle.

In vergelijking met andere nationale G20-nationale en sociale niveaus, moet de aandacht van het Chinese volk op de G20 worden verbeterd.

In feite is G20 niet ver van ons en het is gerelateerd aan de belangen van elk van de mensen. Van het vergaderingsmechanisme van de G20-leiders be?nvloedt G20 de Chinese samenleving diep. In de zomer van 2008 is het ontstaan ??uit de internationale financi?le crisis in New York Wall Street, VS. Wanneer het consultatiemechanisme in de VS in het westen van zeven (G7), 19 landen, waaronder China, India en andere opkomende economie?n, moeten gezamenlijk op de crisis reageren. Op dit punt ontmoetten opkomende economie?n voor het eerst met ontwikkelde landen om te verwaarlozen, gelijkheidsbeslissingen, en sommige mensen geloven dat wereldbestuur het "G20-tijdperk" is ingegaan.

In die tijd speelde China een belangrijke rol, en de Chinezen waren trots op hun nationale kracht. Er zijn echter 7 jaar gepasseerd en de follow-up impact van de internationale financi?le crisis is echter niet volledig ge?limineerd en een economisch herstel is nog steeds kwetsbaar.

Lage werkgelegenheidspercentage, zwakke groei, hoge bubbel en hoogwaardige risicoversteuring, altijd geplaagd opkomende economie?n die sterk moeten worden ontwikkeld. Ontwikkelde landen "slim" Gebruik binnenlands beleid en internationale regels om opkomende economie?n de druk te laten delen en de huidige volgorde te behouden.

Nu reflecteren, ontbreken van opkomende economie?n in internationale governance, greep de kansen van 2008 niet volledig en het internationale financi?le stelsel in de laagste vallei van de financi?le crisis opnieuw af.

Hoewel het G20-platform is gevormd, betalen de opkomende economie?n ook collegegeld om het internationale spel te begrijpen. Hoewel de Chinese economie nog steeds een goede situatie onderhoudt, blijft de externe markt traag.

Vooral internationale financi?n, handelsregels zijn nog steeds erg groot voor de negatieve impact van China.

Bijvoorbeeld, inclusief hoogwaardige grondstoffenprijzen zoals olie en ijzererts, de regels van emissiereductienormen en de regels van klimaatverandering, maar niet alleen de langetermijnontwikkeling van China is zeer enorm, maar ook nauw verbonden met de belangen van elk publiek.

Dit zijn de problemen die worden besproken door de G20-leiders.

  Vanuit dit oogpunt, als de Chinese samenleving meer aandacht besteedt aan G20, is het eigenlijk mogelijk van handel, wisselkoers, toerisme, voedsel, werkgelegenheid, energie, enz. Het kan het sociale voetstuk en de openbare opinieomgeving van China’s onderzoeksgemeenschap vormen en Besluitvormers, zullen de internationale regels van de studie, sociale organisaties en buitenlandse zaken en buitenlandse zaken aanzienlijk bevorderen om een ??milieuvriendelijke omgeving te vormen. Kan niet alleen aandacht besteden aan de bijdrage van China aan wereldwijde economische governance, en leren hoe de wereldwijde economische governance-regels te gebruiken en te hervormen en iets redelijk en juridisch te doen voor opkomende economie?n.

G20 is China ‘s high-powered steen, die G20-mechanismen goed kan gebruiken, en China kan een echte wereldwijde kracht worden.

  Wat nog belangrijker is, G20 is meer een nieuwe internationale Arena-21e eeuw. 20 Government-partnerschapsmechanismen van 20 sterke economie?n zijn meer op de "sterloon" van mondiaal economisch bestuur.

Het is noodzakelijk om samen te werken, wederzijdse samenwerking, maar ook om uit persoonlijke stijl en kenmerken te komen; het is noodzakelijk om de slechte gevolgen van "zingen" te zien, maar ook om de felle en wreedheid van de wereldwijde concurrentie te zien.

  Het wordt gemeld dat China zich volgend jaar voor de G20-top voorbereidt, ambtenaar en aanverwante instellingen zullen bijna 100 gerelateerde consultaties en ondersteunende vergaderingen organiseren. Dit is een geweldige kans om te integreren in China en de wereld te verbeteren.

Het is een kwestie van urgentie om onze nationale denkgewoonten te bevorderen.

Bezorgdheid en Begrijp G20, help de stijging van China, Chinezen een lange weg. (De auteur is de uitvoerende decaan van het CHONGYANG Financial Research Institute of Renmin University of China).